Млада двойка превърна сватбата си в благотворително събитие. Семейство Таня и

...
Млада двойка превърна сватбата си в благотворително събитие. Семейство Таня и
Коментари Харесай

Сватба с благотворителна кауза в Бургас

Млада двойка трансформира сватбата си в благотворително събитие.  Семейство Таня и Георги Антонови помолиха гостите си да не им купуват букети , а да дарят плануваните средства за хуманна идея .

" Не одобрявам отрязаните цветя, тъй като увяхват и се изхвърлят. Нашите посетители откликнаха на концепцията и събрахме сума, с която взехме решение да помогнем на две организации ", описа младоженката Таня Антонова. На сватбата, състояла се на 24 септември, всички пуснали пари в  плануванаъа за задачата кутия.

Част от тях те подаряват на Отделението по неонатология в УМБАЛ Бургас.

" Работя като рехабилитатор в обществено заведение и знам по какъв начин средствата в системата на опазването на здравето постоянно не доближават. А и самата аз съм прекарала в това поделение 10 дни при моето раждане ", показа тя.

Дарената сума ще бъде употребена за закупуване на съоръжение и консумативи. Другата подкрепена организация е приютът за бездомни кучета.

Младото семейство се надява техният образец да бъде последван и от други двойки. Това към този момент се случва - през миналата година няколко двойки също подариха на разнообразни отделения в болничното заведение средства, събрани от букети.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР